klassisk-tomtedrakt-bla-1
klassisk-tomtedrakt-bla-2

Tomtedräkt Klassisk Blå

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

499,90 kr

Komplettera med

Minns du vart du först lästa att tomten MÅSTE vara röd? Vem har bestämt det egentligen? Historiskt sett så är tomten inte alls klädd i rätt utan i grått, eftersom det var vanligast med grå hemgjorda vinterjackor i fårskinn fär hundra år sedan. Med andra ord finns det lite olika syn på vilken färg tomten ska klä sig i. Och inget alternativ är fel. Därför kan du lätt välja en rolig färg själv som du överraskar med på julaftonskvällens stora paketutdelning. Eller kanske vill du helt enkelt bara ta en politisk ställning som professionell tomte? 

Tomtedräkt Klassisk Blå inkluderar en blå jacka med breda vita fållar, ett par matchande blå byxor, svarta stövelöverdrag med vit luddig överkant, vita handskar samt en blå tomteluva med vit luddig fåll och en stor vit boll. Även det svarta bältet med guldspänne ingår.
Det här är en alternativ tomtedräkt för dig som vill bryta mönstret och göra något annorlunda till jul. Den här dräkten är både fin och rolig, och släkten kommer garanterat att minnas julen då den blå tomten gjorde entré.

One size (vuxenstorlek).
Art.nr 29500-1

Storleksguide

Omdömen

0

Frågor & svar

0

Taggar