Visa större bild

Transparent Bokstavsbox

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 71
selected_index: 0
49 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Stava ut festliga fraser, glada gratulationer och skämtsamma slogans med de här bokstavsboxarna! En snygg, unik och mångsidig dekoration som ger festen det lilla extra. Ladda upp med flera bokstavskombinationer för att kunna återanvända och anpassa dem till årets alla fester, från baby showers till midsommar till födelsedagspartyn.

Transparent Bokstavsbox är lådor med motiv av bokstäver. Lådorna säljs styckvis och har motiv av en bokstav, symbolen &, eller ett hjärta. Boxarna är transparenta och ihåliga, så du kan fylla dem med ballonger, konfetti, färgglatt papper mm. för att matcha med resterande dekorationer och få en unik look. De är tillverkade av papper och plast och monteras enkelt på egen hand, se instruktionsbild. Även 20 klisterprickar medföljer som används för att stapla lådorna på varandra på stabilt vis. Lådorna mäter ca 30 x 30 x 30 cm. 

  • Mått: Ca 30 x 30 x 30 cm
  • Material: Papper, plast
  • Säljs styckvis
  • 20 klisterprickar medföljer 

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen72760 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle