Hem
Teman Färger Transparent

Transparent

På Partykungen har vi allt för dig och din nästa fest! Oavsett vilken typ av fest du planerar, hur många ni blir eller hur din budget ser ut så finns här garanterat något för dig. Hos Partykungen kan du hitta dekorationer och partytillbehör som passar både inomhus och utomhuspartyn. Vi har accessoarerna som passar alla åldrar och allas olika smakstilar.

Här hittar du godisskopor i regnbågens alla färger och unika cellofanpåsar för de där speciella detaljerna till barnkalaset. Placeringskorthållare i form av små diamanter för att sätta guldkant på nästa middagsbjudning. Självlysande textilfärg, ansiktsfärg och kroppsfärg för dig som planerar att satsa stort på nästa natt ute eller för dig som kanske bara gillar att pyssla med lite extra roligt material.

Vi har även vackra ballonger som passar lika bra till festen som till rekvisita vid nästa fotograferingstillfälle! Få riktigt vackra babybilder eller bara extra snygga bilder till dina sociala medier med några av våra fina konfettiballonger i bakgrunden.
Läs mer