Till toppen
Visa större bild

Trätavla Öppnare

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 7920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
99 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Kan du till 100% erkänna att du har noll, zero zipp koll på heminredning? Ingen fara, det finns många med samma problem men de allra smartaste har alltid en trätavla med öppnare uppsatt på ett snyggt ställe i hemmet. Med denna tavla blir det en snygg väggdekoration samtidigt som den fyller ett väldigt viktigt syfte, det vill säga öppna din iskalla bärs! 

Trätavla Öppnare är en smart uppfinning för dig som bara vill ha en god öl, men samtidigt urkass på heminredning. Sätt enkelt upp denna på önskat ställe, gärna nära soffan och du är redo! Vardagsrummet kanske? 

Trätavla Öppnare Är tillverkad i trä, vitmålad och designad som en flaska. På själva tavlan finns ett fack med texten "Den bästa ölen är en öppnad öl" och har en svart öppnare på sig. Den hänger perfekt på väggen och mäter 32 cm stor. 

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Therese för 1 månad sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen46440 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle