Visa större bild

Twister Aerator Vinluftare

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 6
selected_index: 0
399 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Middagsgästerna är på ingång och plötsligt kommer du på att du glömt hälla upp rödvinet i karaffen för att låta det lufta.

Men med hjälp av den fiffiga Twister Aerator Vinluftare syresätter och luftar du rödvinet direkt från vinflaskan till karaffen, och du slipper detta jobbiga vinproblem för all framtid!

Twister Aerator Vinluftare luftar och syresätter rödvinet i tre steg. I det första filtreras eventuella avlagringar bort med hjälp av stålfiltret, därefter kommer vinet ut genom hålen i luftningsskålen till själva behållaren med spiralen, som i sin tur är utrustad med flera små öppningar där rödvinet till sist flödar ut. Och du kan njuta av rödvinets alla smaker och aromer till fullo.

Fakta om Twister Aerator Vinluftare:
  • Material: Rostfritt stål
  • Vinluftare i tre delar
  • Syresätter vinet direkt
  • Lyfter fram alla smaker och aromer
  • Ø: 9,2 cm
  • Längd: ca 17 cm

Levereras i snygg presentförpackning.

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen34170 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle