Visa större bild

Uggla Barn Kigurumi

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 14320
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 3
selected_index: 0
179 kr 399 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Ugglor bor i skogen och barn bor oftast i hus och lägenheter. Hur vore det om de bytte plats? Eller ännu bättre, om alla barn fick varsin gosig Uggla Kigurumi att mysa runt i? Då vore det helt perfekt och speciellt om barnen tycker om att sitta på en gren ibland och njuta av den härliga skogsmiljön.

Uggla Barn Kigurumi består av en blå helkroppsdräkt med vit mage och blå prickar. Precis som en uggla finns det vingar under armarna, en svans baktill och givetvis en huva med ett uggleansikte.

Kigurumidräkten är tillverkad i högkvalitativ fleece som är tvättbar, vilket gör den idealisk till barn som flugit sig smutsiga.

Finns i storlek: Medium och Large.

Taggar

OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Jonas för 1 år sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen32562 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle