Visa större bild

Tillbehör

Uppblåsbar Tikikyl

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 4
selected_index: 0
299 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

LUAU!!! Äntligen är sommarens hetaste dagar här och du tar givetvis tillfället i akt och bjuder in dina vänner på en tropisk fest på bakgården. Alla får varsin bastkjol och blomsterkrans när de kommer och i baren har du förberett en välkomstdrink som givetvis serveras i en kokosnöt. När välkomstdrinken är slut så får gästerna hugga in i resten av dryckerna. De serveras iskalla på en bädd av is i din helt nya, snygga uppblåsbara dryckeskylare.

Uppblåsbar Tikikyl är det självklara valet för dig som anordnar en fest med hawaiitema. Den här dryckeskylaren tar ingen plats när du inte envänder den, och rymmer massor av flaskor och burkar när du behöver ha dem kylda. Allt du behöver göra är att vara väl förberedd med isbitar.

Mått: 56x63 cm (BxH).

Taggar

OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Rebecka för 2 år sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen29926 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle