Till toppen
Visa större bild

UPS Barn Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 6
selected_index: 0
299 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Skulle du behöva gå över till grannen för att lämna tillbaka mjölet som du lånade förra veckan eller har mormor som bor i grannkvarteret glömt sin handväska hos er när det var middagsbjudning? Då kan du lösa situationen på ett lite annorlunda men stilfullt och roligt sätt genom att skicka iväg ditt barn på detta ärende i denna söta maskeraddräkt. Denna outfit kan användas även användas på halloweenpartyt och andra tillställningar när ditt barn vill klä ut sig.

UPS Barn Maskeraddräkt är en brun maskeraddräkt för barn som innehåller en brun tröja och keps med logotyp samt ett par matchande byxor. Observera att skor och kartong ej ingår i maskeraddräkten. 

Finns i storlekarna Small (2-3 år), Medium (3-4 år) och Large (4-6 år). 

Denna maskeradräkt för barn är en officiellt licensierad kostym. 

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen47997 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle