Till toppen
Startsida > Maskerad > Maskeraddräkter > Damdräkter > Vampyra med Rock Maskeraddräkt
Visa större bild

Vampyra med Rock Maskeraddräkt

(3 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 63920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
799 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Dressed for success eller dressed to kill, det är den stora frågan när halloween lurar runt hörnet för när Vampyra är i farten gäller det att vara på sin vakt. I denna stilrena maskeraddräkt blir du nattens drottning som behöver släcka sin törst på ett eller annat sätt...

Vampyra med Rock Maskeraddräkt är en sofistikerad dress för den som vill vara livsfarlig samtidigt som du är en tjusig madame i svart förklädnad. Till maskeraddräkten medföljer en svart rock med röda detaljer och knappar, svart väst med röda detaljer med matchande knappar, svart ihopfällbar hatt med tillhörande rött band, svart kravatt med röda detaljer samt en pin av strass. Allt du behöver för att vara en oförutsägbar vampyr! 

Finns i storlekarna Small, Medium, Large och X-Large. 

Material: 100 % polyester.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (3)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Josefine Löf för 1 år sedan
  Var tvungen att beställa en storlek större då mina höfter inte matchar medium storleken. Jag gillar kappan och västen även om jag måste sy in de själva för att de ska passa mig men kragen och hatten är jag mindre nöjd med. Kragens lace på översidan är inte alls behaglig att ha mot halsen och jag såg inte något om att den ens skulle sitta där på bilderna. Och hatten var ju inte det lättaste att sätta ihop trots instruktioner, speciellt inte när markeringarna som instruktionerna pratade om ramlade bort så fort man rörde de en gång.
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Maria för 1 år sedan
  En av de finaste kostym/dräkt jag sett!
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Elisabeth för 1 år sedan
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen47904 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle