Vantar

Är du en person som nästan alltid har kalla händer och fingrar oavsett årstid? Då är denna kategori med vantar tillägnad just dig. Slipp förfrysa dina fingrar när du väntar på bussen, skrapar rutan eller cyklar till jobbet en tidig morgon innan solens första strålar har börjat värma. Köp vantar online här hos oss på Partykungen och tack vare snabba leveranser kan du vara beredd om kallare väder är i antågande inom kort.

Du ska kunna ställa krav på dina vantar. Det främsta syftet med ett par vantar är att de ska hjälpa dig att hålla värmen, det vet både du och jag. Men du kanske också har fler och andra krav på dina vantar? Önskar du greppvänliga varianter som lämpar sig bra om du arbetar mycket utomhus eller behöver du kunna vara fingerfärdig även med vantar på? Förutom att våra vantar är snygga och håller värmen, uppfyller våra varianter av vantar online krav på kvalitet och finns i olika utföranden som passar din vardag.

Du ska självklart kunna gå på fest med stil och lite finess. Just det där lilla extra är vår specialitet. Därför finner du också lite mer speciella typer av vantar hos oss. Köp vantar för att fullända looken till exempelvis halloween. Matcha gärna vantarna med några av våra utstyrslar och övriga accessoarer för att få till en fullpoängare gällande utklädnad. Vi vågar påstå att vi faktiskt har det mesta i utbudet för att festen eller tillställningen ska bli lyckad. Och för dig som önskar en lite mer städad och stilren look i vardagen har vi naturligtvis också alternativ. Det kanske inte är läge i riktigt alla sammanhang att sticka ut med knasiga vantar, eller?

Vilken är din stil? Är du en sparsmakad minimalist, en gothare eller en bohem som älskar lager på lager och batik? Addera vantar till dagens outfit som matchar med din vanliga stil eller våga ta första steget i att byta stil genom denna accessoar för dina händer. Vantar kan vara enfärgade, dekorerade, mönsterstickade och trots sin storlek verkligen fånga uppmärksamheten. Visste du förresten att skillnaden mellan en handske och vante är att vantar vanligtvis är stickade och att handskar ofta är tillverkade i skinn. Nu vet du i alla fall! Dessutom finns det tumvantar men inte tumhandskar. Denna typ av vante är lite klumpigare om du behöver använda finmotoriken men de håller värmen väldigt bra tack vare att fingrarna inte är isolerade.

Om du har barn vet du hur enkelt det är att en vante kommer bort. Det är som att de får små ben och att den ena vanten vandrar iväg. Går barnet dessutom på förskolan eller i skolan med många uteraster behöver du skicka med några kompletta uppsättningar per dag. Att ta på sig blöta vantar när det äntligen är rast igen är ingen hit. Med flera par vantar finns alltid ett torrt par till hands. Tack vare låga priser kan du beställa ett helt gäng med vantar online här hos oss utan att plånboken sätter stopp.
Läs mer