Varulvsdräkter

Efter vampyrer och zombies kan du nu vara först med att förbereda dig på nästa trend – varulvar. Dessa halvmänniskor har aldrig varit hetare, lurvigare eller haft mer riv i sig än vad de har nu.

För varulvsvalpen eller nybörjaren finns peruker eller händer som visar att man har börjat förvandlas men inte är fullt ut varulv än. För de helt förvandlade eller de verkligt inbitna varulvsälskarna finns hela bodysuits, med eller utan kläder och med olika grader av läskighet. För att verkligen skrämma slag på festdeltagarna eller på grannarna under din ”bus eller godis”-runda, välj att klä ut dig helt till varulv.

Vi erbjuder varulvsdräkter i alla olika prisklasser, från budget till deluxe, alla av högsta kvalité och med matchande tillbehör. Även färgerna varierar självklart i vårt sortiment, bruna, vita, svarta och gråa. Har du däremot alltid velat leva ut dina vildaste varulvsdrömmar i klassisk Michael Jackson stil så erbjuds självklart en varulvsdräkt identisk med den Michael dansade loss i musikvideon till hitsingeln Thriller. En cool baseballjacka ingår så man kan bli den stilsäkraste varulven i stan.
Läs mer