Visa större bild

Västern Dual Hölster Svart

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 20
selected_index: 0
299 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Äkta svart läderhölster och bälte med band runt benen. Detta bälte passar dig upp till 100 cm i midja. Pistoler ingår ej.

Taggar

OMDÖMEN (10)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Andreas för 6 år sedan
  Gillade den skarpt. Svårt att hitta en bättre, liknande produkt för det priset som Partykungen har. Det enda jag kan klaga på är att den remsan av bältet som själva spännet sitter på var av mycket tunnare kvalité än resten. Givetvis lyckades jag ha sönder just den delen i slutet av kvällen.
  6 av 6 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Josefin för 6 år sedan
  Jag blev väldigt nöjd! Får bara lägga ut skärpet så vissa väck försvinner men det får man göra på det mesta man köper på nätet! Det var helt klart värt de extra 50:- att få i läder istället för billigare material. Dock rekommenderar jag att folk som är mindre än 88cm kring höften bör tänka om, då jag är det och fick ha det på den innersta och ändå satt ganska löst, inget som stör mig märkvärdigt då den hänger till sig lite med två metall pistoler i.
  3 av 3 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Jerry för 5 år sedan
  Bra som helhet dock något stort till mig 90kg/189cm Spännet är lite klent, men funkar
  1 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (3)

Frågor & Svar

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.
 • Passar den till en riktig revolver? Finns det "hållare" för kulor på bältet?
  Svar: Det borde inte vara några problem att ha riktiga revolvrar i det här hölstret. Ja, det finns patronhållare längs med hela baksidan på bältet.
 • Har ni likadana fast med plats för bara en revolver?
  Svar: Vi har andra hölster med plats för en revolver, men tyvärr inte i samma utförande som denna. De hölster vi har i dagsläget för en revolver är "Cowboypistol med Hölster" och "Cowboyhölster".
 • Kan man ta bort hölstren från bältet? Får det plats med riktiga .45 kulor i patronhållarna? Hur många kulor får man plats med?
  Svar: Hölstrerna går tyvärr inte att ta bort från bältet. Det finns ungefär 30-35 hållare för patroner på bältet. Vågar dock inte svara på om .45 kulor får plats då detta endast är ett maskeradtillbehör och kan därför inte jämföras med ett äkta pistolhölster.
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen14858 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle