vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Maskerad Masker Venetianska Masker

Venetianska Masker

Köp din venetianska mask online hos Partykungen! Vi har ett stort utbud av venetianska masker i alla typer av utföranden. Bland annat kan maskerna vara dekorerade med fjädrar, ha motiv av noter, slott eller kanske kanaler? Maskerna finns för både dam och herr, vuxna och barn vilket betyder att hela familjen kan hitta just sin venetianska mask!

Om det vankas maskerad med tema 1700-tal, eller kanske enda tillbaka till 1400-tal? Då kommer en venetiansk halvmask gå hem riktigt bra. På den tiden klädde man inte riktigt ut sig till spöken och så, utan man höll det klassisk och bar klänning/kostym, fast med en mask som täckte ansiktet. Det var själva masken som var utklädanaden.

Om du är ute efter en riktigt lyxig, häftig och spännande venetiansk mask, ja då skall du vända dig till Partykungen! Vi har nämligen ett gigantiskt utbud av masker i olika färger, material och utföranden, men också masker som täcker hela ansiktet och halva ansiktet, masker man håller upp med en pinne, masker med fjädrar, masker som föreställer gamla gycklare och mycket mer!

Välkommen in att köpa din venetianska mask online!
Läs mer