Visa större bild

Vinglas Mini i Plast

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
149 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Att skåla i kristall är få förunnat och behöver absolut inte vara så fancy som det låter. Det finns inga studier som visar att vinet smakar bättre i ett kristallglas än i ett vanligt dricksglas. Så varför skulle det vara konstigt att servera vinet i ett plastglas istället? Kör hårt med dukningen och spar på disken så gör du dig själv en tjänst. Tänk vad skönt att bara kunna skrapa ner allt från bordet direkt ner i en soptunna och sedan slippa diska. Mer tid till annat.

Vinglas Mini i Plast är ett utmräkt val för dig som ska ha många gäster över på middag och vill slippa diska efter maten, utan hellre lägger tiden på att umgås med dina vänner. Levereras i 20-pack.

Mått: ca 70 ml.

Taggar

OMDÖMEN (2)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Åse Lis-Lott för 5 år sedan
  Bra
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Alexandra för 1 år sedan
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen29555 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle