Meny

Vinglas Mini i Plast

149 kr
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Välj variant:

 • Åse Lis-Lott
  för 5 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  Bra
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Alexandra
  för 2 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Att skåla i kristall är få förunnat och behöver absolut inte vara så fancy som det låter. Det finns inga studier som visar att vinet smakar bättre i ett kristallglas än i ett vanligt dricksglas. Så varför skulle det vara konstigt att servera vinet i ett plastglas istället? Kör hårt med dukningen och spar på disken så gör du dig själv en tjänst. Tänk vad skönt att bara kunna skrapa ner allt från bordet direkt ner i en soptunna och sedan slippa diska. Mer tid till annat.

Vinglas Mini i Plast är ett utmräkt val för dig som ska ha många gäster över på middag och vill slippa diska efter maten, utan hellre lägger tiden på att umgås med dina vänner. Levereras i 20-pack.

Mått: ca 70 ml.