vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Vinterbröllop

Under årets kallaste dagar finns desto mer plats för värmen, kärleken. Med snön som stillsamt faller utanför fönstren, brasan som sprakar i kaminen, plädar och naturliga dekorationer är ett bröllop på vintern bland det mest sagolika man kan göra med sin stora dag - och vi här för att hjälpa dig. Här har vi samlat ett stort och festligt sortiment med ALLA produkter som kan tänkas hjälpa dig att få idéer och inspiration för att skapa den perfekta stämningen på ditt vackra vinterbröllop!

Skapa det perfekta Vinterbröllopet med Partykungen!


Att arrangera ett bröllop och välja ett genomlöpande tema med färgkoordination och passande tillbehör inför ett av livets största dagar kan vara en utmaning, men det behöver inte vara svårt. Vi har plockat ihop ett brett urval med mängder av fantastiska produkter för att ge dig inspiration för såväl bröllopsdekorationer som bröllopsdukning, bröllopsinbjudningar - och allt däremellan.

Naturliga och rustika dekorationer för ett jordnära tema


Varför inte smycka ut vinterbröllopet med naturnära och murriga toner för att få till ett rustikt tema? Vi har allt från dekorationer och dukning av trä, jute och andra naturliga material som ger din fest en lika jordnära som klassisk och elegant känsla (som så ofta uppskattas på just vinterbröllop.) Kika exempelvis in våra bordslöpare av jute och våra placeringskort, placeringskorthållare, ljushållare och andra underbara produkter helt tillverkade av äkta trä som låter dig flytta in naturen, och inte minst vinterlandskapet, till festlokalen. Mixa och matcha med gröna, röda och vita växter, girlanger och blomkransar för att sätta färg på festen och ge liv i lokalen. Hos oss hittar du dekorationer i vinterns alla färger och nyanser!

Elegant vinterbröllop med vit, guld och silver


För ibland stämmer faktiskt det gamla ordspråket - less is more. Att ta inspiration av det snötäckta landskapet utomhus och använda sig av det absolut vanligaste färgtemat på bröllopet är absolut inget att skämmas över - tvärt om. Här gäller det istället att jobba med vitt, guld, silver och glitter för att skapa en kontrast till den eleganta basfärgen. Kolla exempelvis in våra imponerande ballongbågar i silver/krom, skimrande folieballonger, ljuskronor, pappersfjädrar och MÄNGDER av dekorationer som gör din fest så elegant som den verkligen förtjänar att bli!

Välj alternativa färgteman för att undvika julkänslan!


Eftersom färgerna röd, vit och grön hör lika mycket till julfesten som de hör själva årstiden själv, är det lätt hänt att man får för mycket julkänsla på dukning och dekorationer. Just därför har vi sett till att fylla vår vinterbröllop-kategori med så många alternativa nyanser på annars “juliga” färger som möjligt, exempelvis rostfärgade ballonger istället för röda, blåa toner på de annars vita ljusen och mycket mer. Produkter som exempelvis tomtebloss passar alldeles utmärkt att använda som en ersättning till klassisk bröllopsris och man KAN helt enkelt inte använda för ljus till dukningen och marschaller utanför lokalen - alltsammans hittar du hos oss.

Allt du behöver för ett magiskt vinterbröllop


Vi har ALLT du behöver för att arrangera ett vinterbröllop som inte kan beskrivas som annat än magisk. Vare sig sig du letar efter ballonger, girlanger, stolsdekorationer, ljusslingor, bröllopsdukning eller helt enkel lite knasiga props att ta minnesvärda foton på bröllopsgästerna med så har du hittat helt rätt. Kika bland våra prisvärda produkter och dröm dig bort till din livs bästa fest - ditt vinterbröllop!
Läs mer