vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Whiteparty

Ett White party är en fest där allt går i vitt, alla dekorationer och allas kläder. White party har blivit ett omåttligt populärt tema på allt från sommarfester till nyårsfester. Det är även kul att ha som tema om någon fyller jämnt eller om det är en bröllopsdag som firas. Inom LGBT-rörelsen anordnas fortfarande nyårsfester med White party-tema, där det vita sägs symbolisera snön. White party är också vanligt inom välgörenhetsgalor och populärkulturen. År 2003 fick gruppen Kent sina 33 000 konsertbesökare att klä sig helt i vitt, en mäktig syn!

Oavsett om du ska anordna ett White party eller om du är bjuden till ett, så hittar du allt du behöver här hos oss på Partykungen.

Att dekorera till ett White party är riktigt kul, framförallt om du verkligen går hela vägen! Till att börja med bör du dekorera lokalen eller festplatsen. Vita ballonger, vita girlanger, vita vimplar och vita papperslyktor är en bra början. Att köpa helt nya vita möbler till ditt White party är kanske lite överdrivet, men försök hitta vita stolar och täck över soffor eller loungemöbler med vita lakan.

Om det ska serveras mat, dryck och snacks finns det mycket du kan göra med presentation och upplägg. Börja med en vit duk på bordet, vi har ett stort utbud av engångsdukar i olika material. Du köper sedan med fördel engångsartiklar för serveringen så slipper du disken. Vi har allt från vita papperstallrikar till vita plastglas och snygga vinglas i plast. Om möjligt försök även att servera vita snacks, kanske sockervadd, yoghurtdipp och popcorn. Passande drycker blir förstås mjölk till barnen och kanske White Russian till de vuxna, annars får väl vitt vin gå an även om det inte riktigt är vitt. Vill du skoja lite på festen kanske huvudrätten kan bestå av risgrynsgröt! Annars kan en vit fisk serverad med ris eller sushi vara ett bra alternativ.

Poängen med ett White party är som sagt att allt ska gå i vitt, det gäller även dina gästers klädsel. Kolla vad du redan har i garderoben och komplettera med de plagg och vita accessoarer som saknas. En vit t-shirt eller ett linne kan de flesta hitta. Många tjejer kanske redan har en vit klänning eller kjol också. Vita byxor brukar vara det svåraste, men vi råder dig trots allt att inte dyka upp endast iförd vita kallingar! Om det inte är skratt du är ute efter! Alternativ till vita byxor kan vara ett vitt lakan, en handduk eller en läkarrock, om det är okej att klä sig med humor. Vill du satsa stort med en elegant outfit anpassad för ett White party kan vi rekommendera en helvit kostym eller kråsskjorta. Om du har något riktigt tjusigt upptill kan du komma undan med en annan färg på byxorna.

För att toppa din look till ett White party behöver du coola accessoarer. Hattar är mycket populärt, du kan med fördel ta på dig en vit panamahatt, en vit glitterhatt, en vit cowboyhatt eller varför inte en kockmössa? Vidare ner till halsen, välj mellan en vit slips, en vit hawaiikrans eller en vit boa. I vårt utbud hittar du alla accessoarer du kan tänka dig till ett White party, vita solglasögon, vita peruker, vita handskar, vita knästrumpor… you name it! Om du är lite vågad kan du även kolla in vårt utbud av vitt smink.

Köp allt till ett White party online hos Partykungen så kan du inte misslyckas! Det här är ett av de lättaste temana för fest att lyckas med, både för dig som anordnar festen och för dina gäster. Det är trist med temafester där hälften av gästerna inte ens brytt sig om att följa dresscoden, så gör det lite enklare för dina gäster genom att anordna ett White party!
Läs mer