vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Teman Tillverkare Wicked Costumes

Wicked Costumes

Är du på jakt efter de populära Carry Me®-kostymerna? Du vet de där urbota fåniga maskeraddräkterna som får det att se ut som om du rider på någons axlar, fast det egentligen bara är du själv som springer omkring med ett par lösben fladdrande kring höfterna? Ja, just det, dem... Här har du skaparna av originalet – Wicked Costumes!

Skotska Wicked Costumes har tillverkat maskeradkläder i åratal och erbjuder ett massivt utbud av plagg, masker, peruker och accessoarer för både barn och vuxna. Hos Partykungen hittar du allt från elefantmaskotar, ninjadräkter, hippieoutfits, vampyr- och piratkostymer till servitris-, polis- och hejarklacksuniformer. Och visst lever Wicked upp till sitt namn, i sortimentet finns både ondskefulla och sexigt fräcka kostymer, men de innovativa Carry Me®-dräkterna är utan tvekan företagets signaturprodukt.

Det finns mängder av fräsiga modeller att välja mellan. Hoppa upp och ropa hoppla till en president, bebis, enhörning, mördarclown, isbjörn, apa, kyckling eller någon annan kul figur. Vi har även klassiska ko- och hästdräkter för två, men risken finns ju att det blir fajt om vem som ska tvingas agera bakdel under festkvällen. Vill du ge intrycket av att ha sällskap men föredrar att vara solo i kostymen är en Carry Me®-dräkt definitivt något för dig!
Läs mer