vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Widmann

Widmann grundades som en leksaksaffär i Milano på 1950-talet, men erbjuder idag ett ständigt växande utbud av skämtartiklar, spel, maskeraddräkter och partytillbehör för alla tänkbara tillfällen. Vad du än ska fira så har Widmann allt du behöver för att fixa stassen!

På Partykungen har vi samlat hundratals spännande produkter från Widmann, inklusive coola props och maskeradkläder för alla åldrar. Vi har både traditionella kostymer och åtsmitande bodysuits i häpnadsväckande utföranden. Vad sägs om ett snuskigt välhängt skelett, en spritt språngande Adam med bara ett litet löv där fram, en sexig catsuit helt i guld – eller kända sagofigurer som dragqueens? Klä ut polaren till Snövit på svensexan eller gå all in som en manlig bikinibrud eller ballerina på festivalen!

Här hittar du även mängder av läskiga masker, fejktänder, snygga peruker, häftiga brillor, handskar, fjäderboor, strumpor, skoöverdrag, skojiga hattar och accessoarer som du kan mixa och matcha för att skapa den ultimata outfiten. Svassa ut på dansgolvet som en äkta discodiva, dra på dig träningsoverallen, freestylen och pannbandet och tackla temapartyt i sann 80-talsanda eller förvandla dig till en förförisk vampyr på Halloween. Gå på maskeraden som en galen vetenskapsman, en ruggig häxa, en fågelskrämma, en SWAT-officer, ett rymdmonster eller en grottmänniska – med Widmann är valmöjligheterna oändliga!
Läs mer