Wilton

Redo för kalas? Med produkter från Wilton blir festen både lite godare och lite roligare! Sedan 1929 har Wilton inspirerat med produkter för bakning och dekoration i köket för alla möjliga festliga tillfällen. Letar du efter något att dekorera bröllopstårtan med? Kolla vad Wilton har att erbjuda! Vill du baka en kaka med en rolig form? Wilton erbjuder kakformar i alla möjliga former och storlekar. Eller vill du baka cupcakes till en speciell högtid? Inga problem, hos Wilton hittar du muffinsformar för alla tillfällen. Produkterna passar både små och stora och gör helt enkelt så att allt du bakar blir lite godare och lite roligare.

Partykungen erbjuder ett stort sortiment från Wilton. Här hittar du bland annat olika bakformar. Du kanske vill baka en sockerkaka eller en tårta som ser ut som en häst till barnkalaset, en bil till 18-åringen som precis klarat sitt körkort eller som ett spöke eller en pumpa till halloweenfesten? Du kan också beställa muffinsformar i olika färger och mönster. Till halloween passar det till exempel bra med svarta och orangefärgade muffinsformar, gärna med spindlar, pumpor och spöken på, och till ett barnkalas kan det passar perfekt med färgglada muffinsformar i regnbågens alla färger. Med en bakform i silikon kan du både baka kakor i häftiga former och frysa in roliga isbitar till välkomstdrinkarna.

Utstickare är ett måste när du ska baka kakor. Till halloweenkalaset kan du till exempel baka kakor som ser ut som gravstenar, fladdermöss eller döskallar och till födelsedagen som hjärtan och stjärnor. Utstickare kan du också använda när du vill stansa ut fina figurer i till exempel marsipan eller sockerpasta för att dekorera tårtor och cupcakes. Hos Wilton hittar du även bunkar till bak och matlagning, redskap som tårtspadar och ätbara dekorationer till tårtor, cupcakes och andra bakverk.

Så är det dags att baka till födelsedagskalaset, sommarfikat, julfesten, halloween, nyårspartyt eller något annat festligt tillfälle ska du inte missa produkterna från Wilton. De har produkterna som får dig att lyckas och bli extra kreativ i köket och som kommer att imponera på dina gäster. Produkterna är funktionella och hållbara och gör bakningen både enklare och roligare. Låt kreativiteten flöda och baka en vacker tårta, fantasifulla cupcakes eller roliga småkakor. I Partykungens webbshop beställer du produkter från Wiltons smidigt och enkelt online, alltid till låga priser och med snabba leveranser. Skrolla igenom vårt stora sortiment från Wilton, lägg dina favoritprodukter i varukorgen och klicka hem dem. Inom några dagar har du fått hem beställningen och då är det dags att börja baka! På Partykungen kan du också beställa festdekorationer till kalas och fester. Så samtidigt som du till exempel beställer muffinsformar till halloween kan du också klicka hem svarta och orangefärgade halloweenballonger och en häftig spindelgirlang!
Läs mer