Till toppen
Visa större bild

Woochie Limborttagare

(2 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
49 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Woochie Limborttagningsmedel är speciellt framtaget för att ta bort hela proteser eller överflödigt smink vid montering av Woochie's f/x kit. Bruksanvisning: För att ta bort proteser börja med att demontera eventuella latexbitar och överflödigt blod från huden med varmt vatten och en pappershandduk. Ta sedan en liten mängd limborttagningsmedel på en liten borste eller bomullspinne, och gnugga under kanterna av protesen. Var extra försiktig runt ögonen. När pjäsen är borta kan du använda en bomullstrasa och limborttagningsmedel för att rensa bort eventuellt kvarvarande smink. En burk innehåller 30 ml.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (2)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Rebecka för 4 år sedan
  Underbar produkt som inte går att vara utan när man arbetar med latex. Den tar enkelt bort latex och huden känns len efteråt. Skönt!
  1 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Solveig för 7 månader sedan
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen17324 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle