word-slam-spel-1

Word Slam Spel

 599 kr  299 kr
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Välj variant:

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

"ÄT, GUL, CIRKEL - menar du pannkakor? Eller ananasringar? Eller vänta, cirkeln är uppdelad? Så något du äter som är gult och halvcirkelformat? Öh, är det, kanske ... en banan?" "Ja, svaret är banan! En poäng till Lag Blå!"

I kommunikationsspelet Word Slam tävlar två lag mot varandra samtidigt. I varje omgång försöker en spelare i varje lag att få sina lagkamrater att gissa ett dolt ord eller fras med endast de 105 förklarande kort som finns tillgängliga. Att prata och skådespela är absolut förbjudet för berättarna! De måste berätta sina historier med endast 105 kort, var och en med ett ord på sig: ett substantiv, verb, adjektiv eller preposition. En spelare kan använda så många förklarande kort som önskas, och det lag som gissar korrekt först får en poäng. Laget med flest poäng i slutet av spelet vinner!

  • Språk: Engelska
  • Antal spelare: 3-99
  • Ålder: från 12 år
  • Speltid: 45 min
  • Regler och instruktioner på engelska