X-Men

Vem har inte någon gång drömt om att ha superkrafter och rädda världen? Vi på Partykungen kan hjälpa dig. Nu kan du förvandlas till en mutant ur actionfilmen X-men. Partykungen har samlat maskeraddräkter och produkter från X-men filmerna för att du ska kunna stiga in i deras fiktiva universum under en kväll och rädda festen.
X-men har ingen åldersgräns. Barn som vuxen förtrollas vi alla av dessa muterade varelser och Partykungen erbjuder därför maskeraddräkter för alla åldrar och storlekar.
Oavsett om du ska på maskerad, hjälpa tanter över gatan eller liva upp stämningen på det stela släktkalaset så erbjuder Partykungen X-men-produkter som passar perfekt till just ditt evenemang. Flera av våra dräkter är dessutom licensierade vilket talar för att de håller en mycket hög kvalité.
Till ett oslagbart pris blir du snabbt en i X-men teamet. Varje karaktär har sina unika superkrafter, så kolla in dräkterna nedanför och se vilken du föredrar. Beställ idag och inom kort är produkten hemma hos dig.

För vem vill vara som alla andra när man kan ha övermänskliga förmågor?
Läs mer
1 träffar