Visa större bild

Kundbilder

Yoda Godisskål

(5 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
499 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Eat some candy you will.Varför inte låta Yoda göra dig sällskap under fredagsmyset med lite godis i sina händer?Yoda Godisskål är väldetaljerad med autentiska färger vilket gör den till en välgjord Yoda-kopia. Godisskålen är tillverkad av plast och rymmer en hel del med chips, godis eller låt Yoda hålla reda
på dina nycklar och andra viktiga småprylar när allt snacks är slut. Yodas baksida är platt och är därför idealisk att ställas mot en vägg eller liknande.Storlek: 42 cm (H) x 25 cm (B)

Taggar

OMDÖMEN (5)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Hans-Otto för 6 år sedan
  Yoda var fin, men själva skålen var usel. Tunn plast som såg väldigt billig ut och som dessutom var alldeles för stor och inte alls passade. Bytte ut den mot en mindre glasskål från IKEA (9 kr) som hade den perfekta passformen. Efter det blev det hur bra som helst.
  14 av 14 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Alvaro för 9 månader sedan
  Cool och ganska välgjort men lite för lätt.... När man fyller på skålen med godis tippar figuren fram.
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen18634 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle