Till toppen
Visa större bild

10-in-1 Multiverktyg för Baren

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 11920
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
149 kr 299 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

När man står i en bar finns det en gyllende regel om att man ska flexa och styla så mycket som bara går undertiden man blandar drinkar. Det ska gärna involvera lite farliga trick med glasflaskor och ju fler du har i luften samtidigt, desto bättre! Men alla bartenders behöver då och då lite extra hjälp, så skulle det inte vara skönt att veta att man alltid har 10 olika barverktyg som rymms i fickan? Mäktigt!

10-in-1 Multiverktyg för Baren är inte bara ett, utan hela tio verktyg för dig som älskar att flaxa med drycker! Detta multiverktyg har samma uppbyggnadsteknik som en multi-fällkniv, men då med bartillbehör så som jigger, korköppnare, citronpressare och mycket mycket mer. Du som bartender kommer aldrig behöva stäcka dig efter verktygen längre för nu har du allt du behöver i fickan! 

Material: Metall.
Verktyg: Muddler, reamer, kanalkniv, jigger, zester, vanlig kniv, stirrer, strainer, korkskruv, flasköppnare.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Christoffer för 5 månader sedan
    Som står på lådan, kom fram utan problem.
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen46916 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle