Till toppen
Startsida > Roliga prylar > Sex & Lust > Sexspex > 100 Kama Sutra Bucket List Skraptavla
Visa större bild

100 Kama Sutra Bucket List Skraptavla

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 3
selected_index: 0
199 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Tror du dig vara en riktig sexgud som kan allt om allt när det kommer till sex? Då har du fel! Här har du nämligen hela 100 stycken olika "exklusiva" sexställningar inte ens den mest erfarna har provat! Detta blir en härlig krydda till ditt och din partners liv som kanske rent av kan utvecklas och bli en ny era i livet?

100 Kama Sutra Bucket List Skraptavla är en härlig pryl att ge bort till ett lyckligt lottat par eller till dig och din sambo som kan behöva "krydda" till kärlekslivet lite. Varje gång ni provat en ny ställning som står på listan så skrapar ni enkelt i rutan under namnet. Innan ni vet ordet av det så har ni plötsligt provat över 100 stycken nya ställningar! Skraptavlan är dessutom så pass dekorativ att den blir en snygg inredningsdetalj i ditt hem.

  • Material: Papp
  • Mått: 42 x 59,4 cm
  • Ram ingår ej 

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen50601 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle