vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Maskerad Maskeraddräkter 1700-Tals Kläder

1700-Tals Kläder

Om du är bjuden på maskeradbal med barocktema, ska gestalta en historisk karaktär i en teaterföreställning eller vill klä ut dig till en spöklik greve eller grevinna på halloween och är på jakt efter autentiska 1700-talsdräkter så finns det mängder av tidsenliga kostymer att botanisera bland på Partykungen. Vi har 1700-talsinspirerade maskeraddräkter för både barn och vuxna i en rad magnifika modeller.

Lyx och överdåd är synonymt med de flesta 1700-talsdräkter. Pompösa peruker, pampiga rockar, knäbyxor med knyt, vita strumpor, korsetter och gigantiska klänningar i siden och sammet, ofta täckta av sirliga broderier och guldbrokad – det är lite av vad som symboliserade 1700-talets mode.

Några riktiga 1700-talsdräkter kan vi inte erbjuda, och tur är väl det. 1700-talet var en era då människors hygien var en aning... tveksam. Tänk dig sedan att plaggen har marinerat i drygt 300 år...

Snygga reproduktioner av 1700-talsdräkter har vi däremot gott om! Klä ut dig till en tvättäkta musketör, en charmig prins, en rik baron eller en elegant baronessa i maffig guldutsmyckad barockklädsel. Välj en mer lättburen 1700-talsklänning med kort, vid kjol eller en romantisk variant i pastell. Matcha din 1700-talsdräkt med en lämplig peruk, kanske en solfjäder, ett paraply, läckra skor, accessoarer och smink för en komplett look!
Läs mer