vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Teman Presenter 18 Års-Present

18 års-present

Att fylla 18 år är en stor milstolpe i livet och bör därför firas med både pompa och ståt, samt med en rejäl 18-årspresent! Börjar det närma sig denna viktiga födelsedag för någon i din närhet? Är det kanske din dotter eller son som kommer att ta steget ut i vuxenlivet, eller är det kanske en nära vän som du vill ge något speciellt till?

På Partykungen hittar du ett enormt utbud av 18-årspresenter som passar alla olika typer av ungdomar. Steget mellan tonårslivet och vuxenvärlden varar bara en kort period i våra liv, och det gäller att njuta fullt ut av den! Hjälp din 18-åring till en riktigt minnesvärd tid full av upptåg och tokiga påhitt.

Gör slag i saken och se till att du ger bort en riktigt cool 18-årspresent som födelsedagsbarnet sent kommer att glömma!

Vi vet att det kan vara riktigt svårt att köpa en snygg eller rolig 18-årspresent. De flesta 18-åringar har dock en hel del gemensamt och det är något som du kan dra fördel av.

Med sprudlande hormoner och en törst för både livet och fest så kommer du med hjälp av oss att snabbt hitta en 18-årspresent som personen kommer att tacka dig för. Det bästa är att du kan spana in hela vårt breda sortiment från ditt hem och få allt levererat till din dörr.

Har den kommande 18-åringen börjat att festa med sina kompisar? Det är en retorisk fråga! Oavsett om du vet om det eller inte så har de flesta 18-åringar redan kört igång med ett rejält festande, så varför inte se till att de åtminstone gör det med stil?

Se till att polaren får en 18-årsfest som sent glöms i era kretsar! Här kan ni införskaffa drinkmix för alla smaker samt snacks och dekorationer till förfesten. Inget party utan riktigt coola glas! Visa alla vem som fyller år genom ett dedikerat Party Queen-glas eller ett blinkade ölglas. Gästerna kan skåla med självlysande muggar eller shotglas med olika motiv. En kul fickplunta blir en rolig 18-årspresent om ni ska dra vidare efter festen. Om er kompis är mycket för att spexa bör ni även klä personen i något crazy.

Är 18-åringen en riktig våghals så har vi en hel del presenter för dem med högt självförtroende. Vågar han ta på sig en Borat Mankini eller köra några omgångar av det hysteriska Pricka Snoppen-spelet? Du hittar även roliga förkläden samt accessoarer som kommer få födelsedagsbarnet att få all uppmärksamhet på festen. Eller vad sägs om ett par självlysande handskar eller en drinkpump att ha på ryggen?

18-årsdagen upplevs bara en gång, så se till att fira kompisen ordentligt. Nu har ni chans att göra något roligt av födelsedagen, så varför inte skoja till det lite och köpa en 18-årspresent som kanske kommer att få henne eller honom att rodna men ändå tacka er stort efteråt? Vi har ett spännande sortiment av sexiga 18-årspresenter där du bland annat hittar flera olika typer av kondomer, vuxenleksaker, glidmedel, massageoljor, vibratorer och mycket mer! Perfekt att göra ett helt kit och ge bort från alla kompisarna i gänget.

Vill du ge bort en rolig och vågad 18-årspresent så kan du titta närmare på våra olika spel. Vi har massor av frågespel som passar perfekt till den galna festen, den lugna tjejmiddagen eller till den blöta förfesten med grabbarna. Om personen har en partner kan ett erotiskt spel för bara dem två vara en kul 18-årspresent.

När du har gjort ditt val kan du vara säker på att du får det bästa priset och en snabbt leverans – det garanterar vi!
Läs mer