Visa större bild

80-tals Diva Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 1
selected_index: 0
499 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Ta en tripp till Madonnas 80-tal och klä dig i tyll, nät, spets och rosetter så att det står härliga till! Den här svarta kreationen med rosa prickar här och var passar perfekt för dig som vill gå till 80-talsfesten som en riktig diva. Komplettera med en makeup i skrikiga färger och ett par svarta pumps och den fångar det absolut bästa från årtiondet!

80-tals Diva Maskeraddräkt inkluderar en klänning, ett par leggings, ett par fingerlösa handskar och en rosett till håret. Klänningen går i svart och rosa och består av en tight överdel och en puffig kjoldel. Överdelen är svart med ett glansigt och rosaprickigt parti med rosa tylldekorationer vid bysten samt genomskinliga, korta ärmar med rosa prickar på. Kjoldelen består av 2 lager rosa tyll i olika längder samt ett svart tyllager överst. Kjolen är uppvikt på flera ställen och dekorerad med rosaprickiga rosetter. Kring höfterna löper 2st rosa plastkedjor samt en kedja bestående av silverfärgade ringar. Leggingsarna är trekvartslånga, svarta och nätmönstrade med en bred spets nertill. Handskarna är svarta och nätmönstrade med rosaprickiga rosetter kring handlederna. Hårrosetten går i olika rosa nyanser. Lösögonfransar, smink, löshår och skor ingår ej. Komplettera gärna med liknande för ett utseende som på bilden.

Storlek: One size.

Taggar

OMDÖMEN (9)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Marie för 3 år sedan
  Perfekt men tappade så mycket glitter
  1 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Edina för 1 år sedan
  Perfect
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Carina för 2 år sedan
  Lite tajt i överdelen
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen30874 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle