vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
80-tals-joggingdress-dam-maskeraddrakt-1
80-tals-joggingdress-dam-maskeraddrakt-2
80-tals-joggingdress-dam-maskeraddrakt-3

80-tals Joggingdress Dam Maskeraddräkt

499,90 kr

Välj variant

Komplettera med

Inta 80-talsfesten som en hurtigbulle tagen direkt ur det härliga årtiondet! Den här minst sagt charmiga, rosasprakande kreationen är tillverkad av mjuk och skön plysch. Men det bästa är såklart att hela dräkten skriker ÅTTIOTAL!

80-tals Joggingdress Dam Maskeraddräkt inkluderar en jacka och ett par byxor. Både jackan och byxorna är tillverkade av rosa plysch med lila partier samt 80-talsmönster på bröst, axlar och benens framsida. Jackan är av en kort modell med en vit dragkedja på framsidan och en vit mudd längst ner. Den har neongula band över bysten och på ärmarna. På framsidan sitter 2st dekorationsfickor i samma färg. Byxorna är av en enkel och rak modell med resårer i midjan samt vid bensluten. Keps, örhängen och skor ingår ej. Komplettera gärna med liknande för ett utseende som på bilden.

Finns i storlekarna Small, Medium och Large.

Detta är en Wilbers Karnaval™ produkt. Wilbers är kända för sina maskeradkläder som är av fantastisk kvalitet. Kanske kostar de lite mer, men de är helt i sin egen klass! Inte att jämföra med andra maskeraddräkter alltså. Tack vare tygets kvalitet kan du tvätta och använda dräkten om och om igen.
Art.nr 33373
Kopiera OK

Storleksguide

Omdömen

21

Frågor & svar

0

Taggar