Till toppen
Visa hela beskrivningen

Vuxenspel

Intimitet är spännande. Spel är spännande. Varför inte kombinera de två för en spektakulärt spännande stund? Hos Partykungen kan du det. Vi har ett 20-tal spännande erotikspel som förgyller din kvällen, och vi fyller ständigt på med nya titlar. Hos oss hittar du till exempel det nya och omåttligt populära spelet Kama Sutra Tower, det klassiska Kärleksspelet och det riktigt festliga Kasta Snopp.

I vårt sortiment av erotikspel hittar du spel där du inte direkt behöver ha kläderna på utan se våra spela som förberedelse inför den riktiga fysiska aktiviteten (nej, vi tänker inte på en joggingtur) och spel som mer fungerar som partyspel med vågade teman. En del av spelen är brädspel där man faktiskt ska utse en vinnare, medan andra är tärningsspel där alla är vinnare. Oavsett vilket spel du väljer kan vi dock garantera att du inte behöver spendera en halvtimme med att läsa krångliga spelregler!

Prova något av våra erotikspel för att hetta till förspel eller bara för allmänt skoj. I slutet på veckan efter att du har mosat in flera timmars jobb, vad kan då vara bättre än att plocka fram det erotiska spelet. Dimma ner belysningen, häll upp något gott och stärkande och sätt igång. Må bäste man eller kvinna vinna. Make love, not war!

Filter

Visar 38 produkter
castle