adventsljusstake-mini-guld-2
Nu är det äntligen dags att julpynta ditt hem och kartongen med julpynt åker fram från förrådet. Dina fina adventsjusstakar ligger överst varpå du rycker åt dig dem och ska till att placera dem snyggt och symmetriskt på mitten av fönsterbrädan vid fönstret. Trodde du åtminstone.  Den dumma elkabeln är för kort och når inte eluttaget så ljusstaken måste stå på sidan. Hur fult som helst. Dessutom upptäcker du att färgen börjat flagna på staken och katten upptäcker samtidigt sladden som hänger sådär roligt att den är superkul att leka med... KRASCH!

Tänk om du bara hade köpt denna supersnygga batteridrivna adventsljusstake istället! Ingen ful sladd, inget eluttag krävs och det bästa är att du kan ställa den precis var som helst. Och lyxigt snygg är den också!

Batteridriven Adventsljusstake Guld är en otroligt läcker ljusstake i häftig design i skimrande guldfärg utrustad med 7 st snygga LED-ljus. Då den är batteridriven slipper du den fula och jobbiga elkabeln som de klassiska adventsljusstakarna brukar ha.

Mått: 16 cm bred, 13 cm hög och 4 cm djup.

Material: Plast.

Drivs av 3 x AA-batterier (medföljer ej).
Art.nr 35138-1

Omdömen

4

Frågor & svar

0

Taggar