Visa större bild

Alföron

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3120
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
39 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Dessa spetsiga öron kommer göra dig till den perfekta medhjälparen till jultomten! Eftersom öronen är gjorda i ett skönt och bekvämt material kommer de knappt att kännas alls när du har dem på dig.

Kommer i 2-pack.

Taggar

OMDÖMEN (2)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Åsa för 5 år sedan
  Senaste beställningarna var "öron" i massor. Typ alfvöron,  älvöron och spocköron.  Tyvärr satt de fruktansvärt dåligt.  Vi kunde inte använda något par. Vi försökte med dubbelhäftande  tejp....  En annan modell borde vara bättre där hålen är mycket mindre och att man själv kan klippa ett jack innan man trär på dem över sina egna
  1 av 2 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Rebecca för 4 år sedan
  Bra då de passade min look, men de var tyvärr svåra att hållas kvar under hela kvällen, kanske inte rätt passform för just mina öron
  0 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen19092 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle