Till toppen
Visa större bild

Alice Guldnyckel Deluxe

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
199 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Ska du klä ut dig till en docka eller självaste Alice i Underlandet till maskeraden har vi förmodligen det mest episka tillbehöret som tar din outfit till nya höjder; Alice Guldnyckel Deluxe! Med denna guldglittriga och extra stora nyckeln på ryggen får du en härlig wind-up docka-look (eller Alice herself).

Alice Guldnyckel Deluxe består av en västliknande överdel med svarta axelremmar samt dubbla remmar runt midjan. Baktill sitter en stor och guldfärgad halv nyckel i glittrande utförande. Remmarna kommer i skinnimitation och är justerbara kring midjan.

Guldnyckeln mäter ca 21 cm bred och ca 27 cm lång, och är tillverkad av kraftigt pappmaterial.

One size (vuxenstorlek).

Detta är en Leg Avenue™ produkt. Leg Avenue är kända för sina maskeradkläder och tillbehör som är av fantastisk kvalitet. Kanske kostar de lite mer, men de är helt i sin egen klass!

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen39432 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle