Till toppen
Visa större bild

Tillbehör

Älva Neongrön Peruk

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 2320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 3975
selected_index: 0
29 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

När det är dags för sagoboksmaskerad finns det oändligt många roliga figurer att klä ut sig till och det kan vara rena rama djungeln när det kommer till att bestämma vilken maskeraddräkt och peruk du ska välja. Varför inte sticka ut i mängden och vara en dansande älva med ett coolt och färgstarkt utseende med hjälp av denna neongröna peruk? Ett utmärkt val tycker  vi! 

Älva Neongrön Peruk är en grön korthårig peruk i syntetmaterial. Den fluffiga peruken kan användas till massvis av maskeradkostymer, exempelvis om du vill vara en Oompa Loompa med galen frisyr eller om du ska klä ut dig till Lady Gaga på halloweenpartyt. Möjligheterna för denna peruk är oändliga helt enkelt. 

Peruken kommer i one size och passar de flesta (vuxenstorlek).

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Ingrid för 7 månader sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen48167 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle