Visa större bild

Tillbehör

Ängel Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 311
selected_index: 0
399 kr
Välj variant:
Visa storleksguide
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Vi är säkra på att ingen någonsin sett en så vacker ängel som när du kommer i denna fantastiska Ängel Maskeraddräkt till nästa evenemang.

Ängel Maskeraddräkt inkluderar en lång vit klänning med guldiga kanter och ett matchande guldfärgat bälte. Dessutom ingår ett par ogenomskinliga änglavingar med gulddetaljer samt ett matchande guldfärgat pannband med en vit fluffig gloria.

Köp till en peruk för en komplett outfit.

Finns i storlek: Small, Medium och Large.

Taggar

OMDÖMEN (7)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Hanna för 5 år sedan
  Storlek S på mig (en klar stl 36/XS-S i vanliga fall) satt jättebra! Ett vitt linne fick akut införskaffas trots en hudfärgad BH under, men är man bara förberedd på att den är ganska genomskinlig så går det bra. Jag är 156cm lång och baksidan av klänningen släpade precis i golvet när jag var barfota. När det var dags för utgång hade jag en sko med lite klack. Bra kvalité och det enda som kan behövas köpas till för en komplett look är en lockig peruk och ett par rejäla lösögonfransar.
  8 av 9 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Magnus för 2 år sedan
  Lyckad!
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Heidi för 2 år sedan
  Klänningen var superfin och kjolen fladdrar när man går. Vingarna var fina och satt bra. Glorian satt dock konstigt, för den är fäst i diademet endast med en ståltråd. Löste det genom att ta bort själva glorian och använde endast diademet.
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen18770 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle