snazaroo-pride-sminkset-1

Ansiktsfärgkit Snazaroo Barn

179 kr
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Välj variant:

 • Jessica
  för 3 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Dom här färgerna är jättebra! Luktar inget, är mjuka på huden och går bra att bygga på med skarpare färg utan att all färg under lossnar. Dom torkar inte ut så huden mår som vanligt efteråt. Milda och ändå färgstarka. Visst mattas färgen av efter nån timme men på ett naturligt sätt. Den flagar inte och blir bara lite mindre skarp. Extremt lätt att tvätta av. Perfekt för barn och känslig, torr hy.
  8 av 8 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Caroline
  för 4 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Jättebra ansiktsfärg, lätt att tvätta bort.
  3 av 3 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Anna
  för 5 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  Roligt med flera färger och funkar jättebra!
  2 av 2 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

En liten kissekatt, en råmande kossa eller en minipridefirare med regnbågens alla färger i ansiktet. Möjligheterna är oändliga och lekarna har aldrig varit roligare! Med detta set om 8st klara, fina ansiktsfärger och tillhörande verktyg kan du måla med ditt barn hela dagen lång! Färgerna är självklart snälla mot huden och med på köpet följer en rolig instruktionsbok med olika söta ansiktsmålningar steg för steg.

Ansiktsfärgkit Snazaroo Barn är ett kit bestående av 8st behållare med barnvänlig ansiktsfärg i färgerna grön, svart, vit, lila, gul, röd, blå och rosa. Medföljer gör ett instruktionshäfte med olika ansiktsmålningar i 3 steg, en mjuk svamp att måla med och en liten precisionspensel.  

Volym färg: 8x2ml.