Hem
Teman Högtider Oktoberfest 2023

Oktoberfest 2023

Oj oj oj skynda er, oktoberfest 2023 har redan börjat här på Partykungen! Vi kan lugnt säga att vi lever upp till vårt namn för det är party vi kan, och speciellt allas favorit – nämligen Oktoberfest! Alla är inbjudna och här kan ni finna mycket smått och gott som hör till denna glada och välsmakande fest. Nu behöver man inte längre åka till Tyskland för att uppleva det bästa av Oktoberfest.

För att göra intryck på festen och dina polare har vi bland annat massor av roliga ölglas och om ni vill ta extra vara på era hem under festen har vi coola även kul småsaker som glasunderlägg. För att bli festens underhållare har vi också många maskeraddräkter som passar temat. Vad sägs om en typisk tyrolerdräkt eller varför inte köra på ett gigantiskt ölglas som klänning? Nu är det bara ölen som fattas och när ni ska förflytta er mellan borden eller de olika festerna är det bra med en rejäl ölväska där det finns plats för mycket godsaker.

Vi på Partykungen har en bred erfarenhet av oktoberfest-firanden, så varför inte ta ett kik i vår enorma oktoberfest-kategori som inkluderar såväl öl-sejdlar som oktoberfest-kläder för barn och vuxna, herr och dam. Vi har häftiga byxor, fina blusar, tjusiga skjortor och givetvis klassiska hattar!

Här får du också många bra tips och idéer på hur du exempelvis kan dekorera inför oktoberfesten 2023. Du får också härliga tips på hur du kan fira, med mat och dekorationer, men också vilka aktiviteter du och dina festkompisar kan hitta på, typ roliga oktoberfest-spel med mer.

Vi har också 100-tals dekorationer, accessoarer och ölglas i såväl plast som glas, passande maskeraddräkter och mycket mer. Man märker väl ganska tydligt att vi bara älskar oktoberfest-firande... eller hur?

Köp dina kläder, accessoarer, tillbehör och dekorationer till oktoberfest 2023 online hos oss – snabbt, smidigt och till oslagbara priser!

Välkommen!
Läs mer

Inspiration

Alla Kategorier