vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Oktoberfestdukning

Att anordna en autentisk oktoberfest kräver mer än bara god mat och dryck – det handlar också om att skapa en atmosfär som fångar den traditionella tyska feststämningen som äger rum varje år mellan 18 september och 3 oktober. Hos oss hittar du de perfekta festdekorationerna för en genuin oktoberfestdukning!

Färgval som speglar Oktoberfestens karaktär


För att återskapa den klassiska oktoberfestkänslan är färgvalet viktigt. Vårt sortiment av bordsdukar, servetter och dekorationsdetaljer speglar de traditionella färgerna som förknippas med oktoberfest – blått och vitt. Dessa detaljer kan kombineras för att skapa en autentisk dukning som tar dina gäster rakt till Tysklands festliga atmosfär.

Inkludera bayeriska detaljer för äkta känsla


För att verkligen fånga oktoberfestens anda är det viktigt att inkludera bayerska detaljer i din dukning. Vi har ett utbud av dekorationer som inkluderar vimplar, bayerska flaggor och andra symboler som direkt för tankarna till den traditionella tyska kulturen. Dessa detaljer kan användas som blickfång på borden eller som en del av den övergripande dekorationen.

Strukturerad dukning med Oktoberfest-tema


För en strukturerad och organiserad dukning till din oktoberfest kan du inkludera sittplatser och placeringskort. Använd dig av oktoberfestrelaterade motiv och färger för att skapa enhetliga och stämningsfulla arrangemang som vägleder gästerna till sina platser.

Ölglas, tallrikar och bestick för festliga upplevelser


Inget oktoberfestfirande är komplett utan öl och mat. För att förhöja upplevelsen kan du duka upp med ölglas, tallrikar och bestick med oktoberfesttema. Dessa detaljer kommer vara funktionella samtidigt som de bidrar till den autentiska stämningen!

Accessoarer och attiraljer för att skapa gemensam stämning


För att dina gäster ska kunna komma in i oktoberfestens anda kan du erbjuda dem små accessoarer och attiraljer. Varför inte inkludera hattar, halsband och andra små detaljer som dina gäster kan bära under festen för att skapa en lekfull och gemensam upplevelse?

Vår kollektion av oktoberfestdekorationer hjälper dig att skapa den ultimata feststämningen för din oktoberfest dukning. Med traditionella färger, bayerska detaljer och rustika element kan du skapa en atmosfär som tar dina gäster med på en resa till Tysklands festliga traditioner! Så sätt på lite ompa-ompa-musik, fläta håret och häll upp ölen och du är redo. Med vår Oktoberfestdukning skapar du bayersk stämning i ditt eget hem!
Läs mer