Oktoberfestballonger

Fira Oktoberfest på äkta bayerskt manér och dekorera i blå-vitt tema från golv till tak! Partykungen har givetvis laddat upp med mängder av ballonger, pynt och tillbehör inför årets festligaste ölfest. Här hittar du både små och stora Oktoberfestballonger i alla former!

Botanisera bland miniballonger och jätteballonger, blå-vita ballongkombinationer, kedjeballonger, sifferballonger, bokstavsballonger, hjärtballonger, runda latexballonger och coola folieballonger i form av ölsejdlar och skummande ölglas. Vi har även matchande ballongpinnar och ballongsnören så att du kan bära omkring på dina Oktoberfestballonger eller hänga upp dem där du vill.

Oktoberfest har celebrerats i Tyskland ända sedan 1810 och originalversionen som går av stapeln i München varje år är en tillställning av gigantiska proportioner. Festligheterna hålls på fältet Theresienwiese, där mängder av öltält, dansbanor, marknadsstånd och tivoliattraktioner slås upp på en yta som motsvarar nästan 60 fotbollsplaner. Firandet pågår i hela 16 dagar, från slutet av september till början av oktober, och under den tiden hinner runt sju miljoner besökare pimpla i sig ungefär lika många liter öl. Tur att det finns 1 800 bajamajor tillgängliga på festområdet...

Men du behöver inte bege dig till Bayern för att delta i världens största folkfest. Med några Oktoberfestballonger och något skummande gott i glasen kirrar du atmosfären på ett kick! Hos Partykungen hittar du allt du behöver för att fixa en fullfjädrad Oktoberfest hemma i vardagsrummet.
Läs mer