vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Oktoberfestprylar

Skål! Nu är det Oktoberfest! Denna tyska tradition hålls varje år i München från slutet av september till början av Oktober. Från början firades Oktoberfest för att fira giftermålet mellan tronföljaren Ludvig och hans Therese, men nu handlar det förmodligen mer om schnitzlar, kringlor och öl.

Hos oss hittar du alla roliga prylar och saker till oktoberfest!


Med våra Oktoberfestprylar kan du enkelt anordna din alldeles egen ölfest. Vi har samlat det viktigaste, som peruker, mustascher, tyrolerblusar och höghattar. För att inte tala om våra andra skojiga attiraljer som gästerna garanterat kommer att vilja fota sig med, som glasögon med ölflaskor och Bavariska perukset. Hunden kommer såklart inte att stå utan outfit, här finns även snygga lederhosen till din fyrbenta bästis.

Fynda oktoberfestprylar till grymma priser online


Förutom Oktoberfestprylar som dekorationer och klädslar kan du även hitta snygga och roliga accessoarer. Som örhängen med kringlor, halsband med ölmugg och fingerlösa handskar med Oktoberfestmotiv. Drick öl ur en glasstövel, överraska din käresta med ett Edelweiss-hjärta eller slå sönder en pinata – nu är det Oktoberfest!
Läs mer