anteckningsblock-stranger-things-1

Anteckningsblock Stranger Things

99 kr
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Välj variant:

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Det här häftiga anteckningsblocket med motiv från serien Stranger Things passar lika bra att använda i skolan som på jobbet eller hemma. På de linjerade sidorna kan du föra anteckningar eller skriva en egen historia. Kanske blir du extra inspirerad av den magiska och övernaturliga handlingen i Stranger Things? Anteckningsblocket är också en uppskattad present. Perfekt när du är bjuden på kalas!

Anteckningsblock Stranger Things är ett anteckningsblock i A5 format med linjerade vita blad. Framsidan pryds av en bild från den populära serien Stranger Things. Anteckningsblocket kan hållas ihop med hjälp av ett resårband.

Säljs styckvis.