Års-fest

När du fyller år och bjuder in till fest spelar siffror en väldigt viktig roll. Du minns väl själv hur det var när du var liten och fyllde år? När någon frågade hur gammal du var så visade du stolt upp din nya ålder med fingrarna. Tårtan behövde givetvis också ha rätt antal ljus, eller ett stort sifferljus. i

Klicka hem sifferballonger till års-festen

Vi erbjuder ballonger för års-festen i alla möjliga färger, mönster och stilar. Vissa ballonger är formade som siffror medan andra har en klassisk, rund design och ett tryck av siffran. Vad passar bäst för din års-fest? Om du tar en närmare titt på våra ballonger i form av siffror kan du välja och vraka bland såväl stilrena som mer färgglada varianter. Vi erbjuder sifferballonger i regnbågens alla färger, men också silvriga och guldiga varianter som skimrar. Eller varför inte satsa på ballonger som är utformade som både siffror och djur? Bland våra runda ballonger med siffertryck finner du i sin tur också stilrena varianter med en bakgrund i exempelvis vitt eller svart, samt mer iögonfallande modeller som dekorerats med både siffror och något annat motiv. Använd gärna filtreringsfunktionen för att lättare sålla i det stora utbudet!

Andra dekorationer som hör hemma på års-festen

Ballonger är inte det enda som du bör investera i till års-festen. Tårtan behöver förstås ha snygga ljus eller andra typer av dekorationer, medan resten av festlokalen kan dekoreras med allt från girlanger till piñatas och stora buketter med ballonger. Partykungens utbud av sifferljus är precis lika stort som vårt utbud av ballonger! Våra fina födelsedagsljus erbjuds i mängder av olika färger och former så att du garanterat kan hitta de perfekta varianterna för års-festen. Bland våra övriga dekorationer hittar du i sin tur olika girlanger med siffror, banderoller med kärleksfulla budskap, häftiga tårtdekorationer och pampiga ballongbuketter.

Upptäck vårt breda utbud av bordsdekorationer

Sätt stämningen ordentligt inför födelsedagssången med hjälp av våra snygga bordsdekorationer! Partykungen erbjuder bordsdukar som både skyddar bordet och ger det en betydligt festligare look. Du kan också välja bland olika typer av bordskonfetti och bordspjäser som kan förgylla dukningen ytterligare. Utöver allt detta finner du såklart även dukningsattiraljer i form av exempelvis papperstallrikar, pappersmuggar och servetter i en rad olika utföranden.
Läs mer