Visa större bild

Askungen Deluxe Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 31920
first_price.value: 55920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
399 kr 699 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Får vi presentera den kanske mest kända sagoprinsessan - Askungen! När hennes älskade far går bort blir hon tvungen att leva tillsammans med sin elaka styvmor och hennes lika taskiga döttrar, som tvingar henne att jobba och slita i hemmet. En dag, när hon har rengjort den smutsiga öppna spisen och fått hela ansiktet fullt av sot, upptäcker elakingarna henne och kallar henne hånfullt för hennes smeknamn för första gången. Vad de inte vet är att hon har en hel armé av små söta möss vid sin sida samt en god fe! Och självklart hjälper de henne att resa sig från askan och så småningom få chansen att träffa den stilige prinsen. Efter att ha dansat med honom hela kvällen, kärat ner sig, tappat en glassko, skyndat hem innan tolvslaget och låtsats som ingenting inför den elaka familjen så följer så småningom ett mycket fint slut. Precis som det ska vara i sagornas värld!   

Askungen Deluxe Maskeraddräkt inkluderar en långklänning med en korsettliknande överdel som har tunna resåraxelband samt ett lager tyll över axlarna med textilfjärilar på i olika färger. Överdelen är lila och fortsätter ner som en prasslig underkjol. Över underkjolen sitter en blå och glittrig tyllkjol med en lilablå fjäril och en lila diamant mitt på. Tack vare en bred urringning samt ett extra stretchigt ryggparti kan klänningen dras på vid påklädning. Medföljer gör ett genomskinligt hårspänne av kammodell, med lila, blå och guldfärgade fjärilar på. Skor ingår ej. Komplettera gärna med liknande för ett utseende som på bilden.

Finns i storlekarna Small, Medium och Large.

Taggar

OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... inger för 2 veckor sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen28156 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle