astronaut-body-deluxe-maskeraddrakt-89174-1
astronaut-body-deluxe-maskeraddrakt-89174-2
astronaut-body-deluxe-maskeraddrakt-89174-3
astronaut-body-deluxe-maskeraddrakt-89174-4

Astronaut Body Deluxe Maskeraddräkt

995 kr
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Välj variant:

Visa storleksguide

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Dags att skriva historia! Medan de andra astronauterna stirrar sig blinda på att sätta ner foten på månen har du nu chansen att bli den första astronauten att sätta ner foten på ett dansgolv – och fullkomligt ta över showen. 

Astronaut Body Deluxe Maskeraddräkt består av en orange body med tillhörande svart kroppssele och inte minst en keps med texten "NASA". Bodyn är långärmad, har en dragkedja på framsidan och är dekorerad med tygmärken föreställande den amerikanska flaggan samt NASA. 

  • Material: 100% Polyester
  • Finns i storlek: Small, Medium och Large
  • Inkl. En body, NASA-keps samt svart kroppssele
  • Skor medföljer ej

Detta är en Leg Avenue™ produkt. Leg Avenue är kända för sina maskeradkläder som är av fantastisk kvalitet. Kanske kostar de lite mer, men de är helt i sin egen klass! Inte att jämföra med andra maskeraddräkter alltså. Tack vare tygets kvalitet kan du tvätta och använda dräkten om och om igen.