Till toppen
Visa större bild

Ätbart Guldark

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 26696,428571429
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
299 kr
Välj variant:
Visa näringsdeklaration

Produktbeskrivning

Imponera på gästerna för all framtid och servera dem guld i vackra utföranden! Det här blänkande arket består av ett guldark och det tar verkligen maträtten eller desserten till nya höjder. Fördelen med guld i arkform är att du kan klippa det precis som du vill ha det. Men var försiktig, det är dyrbart material du pysslar med!

Produkten är av ett tunt ark. Guldet är både smak- och doftfritt och passar perfekt för dekoration av till exempel tårtor eller cupcakes.

Mått: 8x8 cm (BxL).

Ingredienser: E175 (vanlig livsmedelstillsats som brukar finnas i andra ätbara tårtdekorationer och konfekt). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen29790 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle