Till toppen
Visa större bild

Tillbehör

Ballongbukett Baby Girl

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 2320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 3025
selected_index: 0
29 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Den här ballongbuketten dekorerar ni med när ni ska anordna en babyshower för en blivande mamma. Det är värt att satsa stort när ni fått veta att det är en liten bebisflicka som ska födas! Ballongerna är otroligt söta och kommer att höja feststämningen rejält.

Ballongbukett Baby Girl inkluderar fem stycken folieballonger. En ballong är formad som en tröja med texten "It´s a Baby Girl ". I förpackningen finns även två rosa runda ballonger och två runda ballonger dekorerad med bebiskläder och med texten "It´s a Baby Girl ". Ballongerna kan fyllas med luft eller helium. Flygtiden med helium är upp till en vecka. Komplettera gärna med helium på tub.

Säljs i 5-pack.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Linda för 6 månader sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen54212 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle