Till toppen
Visa större bild

Tillbehör

Ballongbukett Happy Birthday 20 Silver

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 2320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 3283
selected_index: 0
29 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Jämna födelsedagar ska firas lite extra och då passar det perfekt att dekorera festlokalen med den här festliga ballongbuketten.

Ballongbukett Happy Birthday 20 Silver innehåller två folieballonger, siffran två och noll, uppblåsta ca 90 cm. I förpackningen ingår också två silverfärgade ballongtyngder och två rullar ballongsnören, 10 svarta och silverfärgade latexballonger ca 28 cm och 6 stjärnformade folieballonger ca 40 cm i guld, silver och svart (2 av varje färg). Latexballongernas flygtid med helium är upp till 6 timmar. Folieballongernas flygtid med helium är 3-4 dagar. En stor helium på tub räcker men vi rekommenderar en liten heliumtub också för säkerhets skull.

Totalt 18 st ballonger i ballongbuketten.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Ellen för 10 månader sedan
    Ballongerna höll inte ens över natten, alltså de små vanliga ballongerna. När vi skulle överraska på morgonen hade de alla tappat all luft så det förstörde hela grejen.
    2 av 2 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen51428 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle