Visa större bild

Tillbehör

Ballongbukett Paw Patrol Skye & Everest

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 2320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 953
selected_index: 0
29 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Hundvalparna från Paw Patrol är riktiga hjältar! Bjud på ett fartfyllt barnkalas och dekorera festrummet med den här fantastiska ballongbuketten med Sky och Everest. Hundvalparna är många barns favorit och ballongerna kommer därför bli en succé på kalaset.

Ballongbukett Paw Patrol Skye & Everest inkluderar fem stycken folieballonger. En ballong är lite större med Skye från Paw Patrol. I förpackningen finns även två hjärtformade ballonger och två runda ballonger dekorerade med valparna Sky och Everest. Ballongerna kan fyllas med luft eller helium. Flygtiden med helium är upp till en vecka. Komplettera gärna med helium på tub.

Säljs i 5-pack.

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen54218 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle