Till toppen
Visa större bild

Tillbehör

Ballonger Ljuslila Stora Runda

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 7920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 6
selected_index: 0
99 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

En fest måste ha ballonger, eller hur? Här får du stora härliga ballonger i en fin lila nyans. De passar lika bra att dekorera med på ett födelsedagskalas, ett dop och en babyshower som på ett bröllop. Var beredd på att små kalasgäster gärna vill ta med sig en ballong hem!

Ballonger Ljuslila Stora Runda är stora lila latexballonger. De mäter ca 48 cm när de är uppblåsta och går att fylla med vanlig luft eller med helium. Flygtid med helium är upp till 6 timmar och de rymmer ungefär lika mycket helium som i fem stycken vanliga ballonger (25-30 cm). Komplettera gärna med en ballongpump till folieballonger eller helium på tub.

Finns i 10-, 25- och 50-pack.

Vi rekommenderar att använda en ballongpump när du blåser upp dina latexballonger för att minska risken att de smäller i ansiktet.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Linda för 11 månader sedan
    Jättestora och fina, bra kvalitet också
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen48583 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle