Till toppen
Visa större bild

Tillbehör

Ballonger Stjärnor Flerfärgade

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 2320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 1867
selected_index: 0
29 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Stjärnor på färgglada ballonger skapar en härlig stämning i ett rum! De här fina ballongerna är perfekta kalasballonger som kommer lysa upp hela festrummet. De passar lika bra på ett barnkalas som på en nyårsfest, en maskerad, en tjejmiddag eller ett sommarkalas ute i trädgården.

Ballonger Stjärnor Flerfärgade inkluderar 6 stycken latexballonger. Ballongerna har vita stjärnor och kommer i färgerna gult, lila, grönt, orange, blått och rosa. Ballongerna är 28 cm och de kan fyllas med luft eller helium. Flygtiden med helium är upp till 6 timmar.

Säljs i 6-pack.

Vi rekommenderar att använda en ballongpump när du blåser upp dina latexballonger för att minska risken att de smäller i ansiktet.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen54400 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle